Uredite ta izdelek

Elektronske slušalke Howard Leight

Zaščita za ušesa elektronska
Cena:
99,95 €

Opis

Med lovci je slab sluh zelo pogost, saj 4 od 5 lovcev govori o slušnih problemih in/ali o Tinitus (šumenje v ušesih) ali celo o močnih ropotanjih v ušesih. Pok orožja je pri tem zelo nevarno in škodljivo za ušesa.

Slušalke Impact Sport izpolnijo dva zelo pomembna dejstva za športnike in lovce. Pred pokom orožja skrbi elektronski sistem za zaščito sluha medtem ko slišite vse ostale zvoke kot so govor in ostale šume ki so prisotni v naravi, pravzaprav jih celo izboljša in so določeni zvoki celo bolje slišati ali celo drugače preslišani če slušalk ne bi nosili. Sistem pri prekoračitvi 82 dB(A) kar je normalno za navadni pogovor izključi zvočnike v slušalke tako da ne slišite zvoka močnejšega od 82 dB(A).  Slušalke imajo dva ločena mikrofona kar pomeni da je vsak za svojo uho, kar pa v praksi pomeni da slišite zvoke iz dejanske smeri kakor če slušak sploh ne bi nosili. Po 4 urah se samodejno izklopijo. Zaščita oz. pokrov slušalk je zelo tanek kar je zelo težko najti pri elektroskih slušalkah, in ob strelu ni nobenih težav. Na slušalke lahko priključite tudi druge naprave kot so MP3 player saj ima AUX priklop.

Tehnični podatki
  • SNR: 25 dB
  • Meja zvoka: 82 dB(A)
  • Deluje na : 2x AAA-baterije
  • Dolžina delovanja: 350 ur.
  • Samodejni izklop: po 4 urah
  • Teža: 286 g (vklj. baterije)
  
 

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.

Zracno

Palice

Rabljeno

Novo

 

 

beretta-logo blasere-logo mikado-logo gadius-logo walther-logo zastava-logo Trabucco-logo umarex-logo

 

Naročeno blago pošiljamo preko Pošte Slovenije in preko dostavne službe GLS za 5,00€. Cena velja za pakete do 5kg, v katero je vključena poštnina in plačilo po povzetju.

Ursa Major d.o.o.
Vrazova ulica 4
2270 Ormož

Tel.: +386 (0)2 741 10 20
Fax: +386 (0)2 741 10 21
Email:
trgovinakormoran@gmail.com