Hrana za pse Belcando Senior Sensitive

69,20 

Manufacturer: BEWITAL Petfood

Made in Germany

Teža: 12,5kg

Primerjaj
Kategorija:

Pri starejših psih se ne zmanjša le njihova aktivnost, temveč se upočasni tudi njihov metabolizem. Poleg tega lahko starejši psi razvijejo intolerance. Zaradi spremenjenih prehranskih potreb potrebujejo hrano s prilagojeno vsebnostjo energije, da ne pride do neželenega povečanja telesne teže. Hrana Belcando Senior Sensitive ima zmanjšano vsebnost beljakovin in maščob. Delež surovih vlaknin je povečan in ob upoštevanju ustrezne količine hrane lahko pomaga ohranjati ali zmanjšati težo. Pri prehrani ni pomembna samo pravilna kombinacija sestavin, temveč je ključna tudi kakovost sestavin. Odprt riž je zelo lahko prebavljiv, je brez glutena in ima zelo majhen alergeni potencial. Tudi krompir je dobro prebavljiv in zagotavlja dragocen kalij. Hrana Belcando Senior Sensitive je brez pšenice, ki pogosto sproža intolerance in alergije. Meso perutnine ne vsebuje veliko pepela in ga večinoma sestavlja meso mišic, ki je ocenjeno kot primerno tudi za ljudi. Je zelo okusno, lahko prebavljivo in zagotavlja dragocene ter lahke beljakovine. Vsebuje sveže ulovljenega sleda, ki je bogat z aminokislinami in omega-3 maščobnimi kislinami.

Za zaščito celic pred prostimi radikali so ključnega pomena antioksidanti. Prosti radikali lahko povzročijo staranje, kronične bolezni in degenerativne spremembe. Grozdne peške vsebujejo veliko naravnih polifenolov in imajo dokazano najvišji antioksidativni potencial izmed vseh živil. Hrana vsebuje celotne grozdne peške, ki so bile hladno stisnjene. Zdrob iz grozdnih pešk  podpira srce, prekrvavitev in splošno vitalnost vašega psa. Pivski kvas je odličen dobavitelj vitalnih snovi za dober imunski sistem, kot so vitamini B, aminokisline, elementi v sledovih in minerali, poleg tega pa zagotavlja dober okus. Posušeni rožičevi stroki zagotavljajo dragocene prebiotike, ki podpirajo preprečevanje širjenja patoloških bakterij v črevesju, in lahko spodbujajo razvoj dobrih bakterij. Na ta način lahko spodbujajo uravnoteženo črevesno floro. Sestavine, kot so chia in lanena seme, so odlični dobavitelji pomembnih nenasičenih maščobnih kislin in sluzi, ki lahko imajo pri alergijah tudi protivnetne in pomirjujoče učinke.

Koncept ProVital od Belcando naravno spodbuja imunski sistem. Psi v divjini zaužijejo različne glivične strukture, s čimer si krepijo svoj imunski sistem. Naravne sestavine kvasa spodbujajo imunski sistem psa na podoben način. Prispevajo lahko k večji presnovni aktivnosti in močnemu imunskemu sistemu.
ProAgil lahko podpira zdrav razvoj kosti in sklepov ter preprečuje degenerativne bolezni sklepov. Bioaktivne kolagenske peptide pridobivamo iz želatine in dokazano spodbujajo oskrbo telesa z aminokislinami. Želatinske beljakovine se preko posebnega postopka lahko razgradijo do te mere, da ne morejo sprožiti alergijskih odzivov.

Belcando Senior Sensitive prepriča:

 • Dežela izvora: Nemčija
 • Za starejše pse, občutljive na hrano
 • Brez: pšenice, glutena, mlečnih izdelkov, soje, umetnih dodatkov.
 • Beljakovine: 70 % živalske beljakovine, od tega 50 % perutnina, 10 % ribe in 10 % želatina, 30 % rastlinskih beljakovin.
 • Riž in krompir: lahko prebavljiv, brez glutena in skoraj brez alergenega potenciala. Krompir prav tako zagotavlja dragocen kalij
 • Kakovostno perutninsko meso: lahko prebavljivo in še posebej okusno. Večinoma iz mesa mišic, je ocenjeno kot primerno za ljudi in vsebuje malo pepela.
 • Sveže ujeti sled: takoj po ulovu je predelan, vsebuje dragocene beljakovine, aminokisline in omega-3 maščobne kisline.
 • Zdrob iz grozdnih pešk: visoka vsebnost naravnih polifenolov, dokazano najvišji antioksidativni potencial vseh živil, celice ščitijo pred prostimi radikali, pozitivno vplivajo na srce, prekrvavitev in splošno vitalnost.
 • Pivski kvas: odličen dobavitelj vitalnih snovi za dober imunski sistem, kot so vitamini B, aminokisline, elementi v sledovih in minerali, poleg tega pa zagotavlja dober okus.
 • Rožič: vsebuje naravne tanine, ki spodbujajo prebavo in zagotavlja dragocene prebiotike, ki preprečujejo širjenje patoloških bakterij v črevesju, ter lahko spodbujajo razvoj dobrih bakterij. Na ta način lahko spodbujajo uravnoteženo črevesno floro.
 • Chia semena: vsebnost maščob je 30 %, od tega 60 % omega-3 in 20 % omega-6 maščobnih kislin, ki podpirajo zdravje kože in dlake.
 • Laneno seme: Vsebnost maščob 40 %, od tega 90 % nenasičenih maščobnih kislin in več kot 50 % omega-3 maščobnih kislin, ima lahko protivnetni in pomirjujoč učinek pri alergijah in vsebuje naravno sluz, ki lahko dobro vpliva na prebavo.
 • Yucca schidigera: v črevesju lahko veže škodljive snovi in spodbuja zmanjševanje neprijetnih vonjav. Ima tudi prebiotični učinek in lahko na naraven način podpira zaščito celic.
 • ProVital: dodajanje naravnih sestavin kvasa spodbuja obrabne lastnosti telesa psa, kot to deluje pri divjem psu, ki zaužije raznolike glivične strukture v svojem okolju. Prispevajo lahko k večji presnovni aktivnosti in močnemu imunskemu sistemu.
 • ProAgil: lahko podpira zdrav razvoj kosti in sklepov ter preprečuje degenerativne bolezni sklepov. Bioaktivne kolagenske peptide pridobivamo iz želatine in dokazano spodbujajo oskrbo telesa z aminokislinami. Želatinske beljakovine se preko posebnega postopka lahko razgradijo do te mere, da ne morejo sprožiti alergijskih odzivov.

Priporočilo za hranjenje
Belcando Senior Sensitive je popolna hrana.

Teža odraslega psa Priporočena količina hrane na dan
3 kg 65 g
5 kg 100 g
10 kg 160 g
15 kg 220 g
20 kg 270 g
25 kg 320 g
35 kg 410 g
50 kg 540 g
65 kg 650 g
80 kg 760 g

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hrana za pse Belcando Senior Sensitive”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISlovenian