Švicarski nož Victorinox Swiss SOLDIER

52,99 

Manufacturer: Victorinox

0.8461.MWCH siva barva

Število orodij: 10
Debelina: 18 mm
Dolžina zaprtega noža: 111 mm
Teža: 130 g
Material ohišja: guma (2-komponentna)
Material ohišja: nerjaveče jeklo (INOX)
Enoročno odpiranje: da
Rezilo za zatič: da

 

 

Primerjaj
Kategorija:

Žepni nož Swiss Soldier’s Knife je narejen po merah vojaka. Vojaki so si švicarske žepne nože s seboj nosili že preko 100 let nazaj. Tako boste s švicarskim žepnim nožem nosili s seboj delček zgodovine in vojaka. Švicarski nož Swiss Soldier’s Knife je lahek, močen in izjemno uporaben žepni nož, tako da ga boste lahko enostavno uporabljali. Z velikim valovitim rezilom boste kos skorajda vsakemu izzivu, žaga za les pa vam bo prišla prav, če se boste znašli sredi širnih gozdov. Z njim si boste v gozdu lahko ošpičili veje in pripravili ogenj, ki vam bo grel noč. Švicarski nož Swiss Soldier’s Knife pa bo več kot uporaben tudi doma, saj boste lahko s križnim in dvema navadnima izvijačema sestavili ali popravili pohištvo, otroku pa z odpiračem za konzerve pripravili hitro malico.

Orodja

  1. Veliko, ⅔ valovito rezilo, z enoročnim odpiranjem na zatič je opremljeno z odprtino na vrhu rezila, ki omogoča odpiranje rezila z isto roko, ki drži žepni nož. Zatič pa preprečuje, da bi se rezilo zaprlo nenamerno. Z njim se lahko reže vse od tankega papirja, jabolka, blaga, pa do olesenelega žilavega bambusa.
  2. Šilo je namenjeno uporabi za dodajanje lukenj v usnjeni pas, popravilo druge usnjene opreme ali za delanje lukenj v les.
  3. Odpirač za steklenice (na zatič) je namenjen odstranjevanju kovinskih pokrovčkov iz steklenic. Opremljen je z zatičem, ki preprečuje, da bi se odpirač zaprl nenamerno.
  4. Izvijač je namenjen uporabi za privijanje ali odvijanje vijakov.
  5. Lupilec žic se uporablja za lupljenje in trganje žic pri delu z elektriko.
  6. Žaga za les je zelo priljubljeno in učinkovito orodje za žaganje lesa in tudi drugih mehkih materialov.
  7. Križni izvijač je uporaben za privijanje ali odvijanje križnih vijakov.
  8. Odpirač za konzerve je uporaben za odpiranje kovinskih pločevink.
  9. Mali izvijač je primeren za predmete z majhnimi vijaki.
  10. Obroč za ključe je uporaben za obesit na ključe. Tako je švicarski žepni nož lahko tudi funkcionalen in priročen obesek na ključih.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Švicarski nož Victorinox Swiss SOLDIER”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISlovenian